Babs

Poes
2 jaar


Ik ben Babs en ik heb een probleem

Nog altijd zijn er van die leuke snoezige kleintjes in de opvang, of van die schoothangers die adorerend en knedend op schoot liggen te kroelen van geluk.
De snoezige kittens raken makkelijk geplaatst, en die gezellige knuffelkonten staan ook al snel in de spotlights.
Maar ik ben:
A. Geen kitten
B. Geen schoothanger
C. Geen liefhebber van soortgenootjes of woeffies
D. en daar ben ik dus vet mee...

Pas op, ik heb onlangs nog kittens gehad hoor, ik ben een trotse moeder! Toen ze oud genoeg waren heb ik hun koffertje helpen inpakken en namen we afscheid met een traan en een lach. Ze zijn goed terecht gekomen, dus eigenlijk heb ik niks te klagen en heb ik nu des te meer tijd om eindelijk eens te gaan hobbyen.

Ik zou graag ook een positief rijtje willen opsommen, komt ie!
A. Ik ben een prachtige zwarte parel,  en zorg dat mijn vachtje er altijd picobello uitziet. Ik hou van een verzorgd voorkomen, dus met mij kun je voor de dag komen. Mijn heldere klare oogjes komen daardoor nog beter tot hun recht.
B. Juist omdat je wat meer moeite voor mij moet doen, zal onze band des te sterker worden. Na veel geduld word je beloond en heb je een vriendin voor het leven.
C. Je mag me soms aaien en dat gaat jou een ongelooflijk tof gevoel geven!
D. Ik vertoef graag in je buurt, en dat is handig, zo ben je nooit alleen en is er altijd iemand die op je wacht.
E. Ik zou graag naar buiten willen. Altijd handig, zo'n buurtpolitie die jouw terrein bewaakt en beschermd.
F. En zo kan ik nog wel effe doorgaan.

Ik wil mijn koffertje graag inpakken. Een nieuw avontuur aangaan met jou, in alle rust en liefde. Ik heb dat enorm nodig, ik mis het nu ook wel een beetje....dus, ja?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!