Joep

Kater
3 jaar


Hai Joep hier !

Ik ben op zoek naar een nieuwe thuis.
Vroeger ben ik aangewaaid bij de melders en heb ik jaren in Kinrooi gewoond maar men ging verhuizen en ik kon niet mee. Ach… niet erg. Wat een ietsiepietsie erger is, is dat ik aidspositief werd getest. Maar hey ! Ik voel mij zo fris als een hoentje en ik heb bewijzen!
Ik weeg maar liefst 7,5 kg en kijk helder uit mijn oogjes!
Ik ben niet alleen een grote en stoere kater maar ook vanbinnen ben ik goed voorzien! . Maar owee als het kattenluikje opengaat! Dan ben ik foetsie naar buiten en kom ik niet binnen tot het tijd is. Binnen is me namelijk wat te druk. Ik zoek een rustig huisje waar ik langzaam kan loskomen. Gezien ik een zonneklopper ben en graag buiten zit, zou een afgesloten tuin of buitenren een héél groot pluspunt zijn!
Bon, laten we er geen doekjes omwinden. Zal ik met de hamvraag op de proppen komen? Hier komt ‘ie!
Wiens levensgezel mag ik zijn? Interesse? Neem volledig vrijblijvend contact op met kattenbemiddeling. Ps. Deze kunnen je tevens wat cijfertjes geven i.v.m. jonge aidspositieve katten die nog jááááren geleefd hebben! Laat mijn fiv+ status je niet weerhouden om mij in je hart te sluiten !Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!