Delina

Poes
6 jaar


Hoi,

Ik ben Delina, een, al zeg ik het zelf, mooi zwart meisje van 5 lentes jong. Samen met mijn broer Joep, liep ik al jaren rond te zwerven. Een lieve mevrouw gaf ons eten en drinken, maar toen zij ging verhuizen konden wij niet mee. Gelukkig liet ze ons niet aan ons lot over en bracht ons naar Villa Vagebond.
En hier zit ik dan.... ik ben nogal een schuchter meiske, maar hey... ik ben wel heel vriendelijk hoor. Ik heb een hartje van goud, ik heb alleen wat meer tijd nodig dan sommige andere bewoners van de Villa. Als je me heel rustig benadert dan is er niks aan de hand.
Ik heb laatst de betekenis van mijn naam eens op laten zoeken. Ja je leest het goed, op LATEN zoeken. Zoiets doe je niet zelf natuurlijk, een kat heeft niet voor niks personeel. Afin, Delina betekent: Nobel en vriendelijk. Voilà... ik zei toch dat ik vriendelijk ben. En nobel... ja ik heb alleen maar goede bedoelingen.
En dat is nou precies waar ik naar op zoek ben. Iemand die ook goede bedoelingen met mij heeft. Iemand die mij de tijd geeft die ik nodig heb om uit mijn schulp te komen. Iemand met een lekker warm mandje waarin ik heerlijk droompjes kan doen. Naar buiten hoef ik niet persé, ik blijf liever binnen. Heb je nog andere katten? Daar maak ik geen punt van hoor, als je maar niet van me verwacht dat ik dikke maatjes ga worden. Ik zoek het gezelschap niet op maar tolereer de aanwezigheid van andere katten wel, want weet je nog..... ik ben ben vriendelijk.
Dus lieve mensen, ben je op zoek naar een poes zonder poespas ?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!