Charlie

Poes
1 jaar


Ik zit al een tijde bij mijn opvanggezin, en nu vertelde mijn opvangmama dat ik ook eindelijk een verhaaltje over mezelf mag vertellen.
Ik heb al heel wat katjes zien komen en gaan, nu is het mijn beurt!
Ik ben Charlie en ben samen met mijn 2 kleintjes binnen gekomen bij Zwerfkat in nood omdat we op straat niet gewenst waren.
Mijn kleintjes zijn inmiddels de deur uit, kleine kindjes worden groot hé.
Toen ik binnenkwam heb ik het mijn opvangouders heel moeilijk gemaakt. Even testen hoe dat gaat het, met mensen. Ik verstopte me en blies naar ze.
Ondertussen hebben we een fijne situatie gecreëerd waarin ik me prettig voel. Ik lig lekker de hele dag bij ze in de woonkamer, maar wel op een afstandje. Af en toe ga ik eens wat dichterbij om wat meer aandacht te krijgen. Dan praten ze tegen me. Dat stelt me gerust. Het beste aan mensen is wel dat ze toegang hebben tot een hoge bruine kast. Hierin ligt een echte schat. Onbeperkt blijven hier maar snoepjes uit komen! Ik weet niet hoe ze het doen, maar ik vind het fantastisch.
Ik kan heel lief kijken, en dan lopen ze vanzelf naar die kast. Ongelofelijk. Als jij nou ook zo een kast thuis hebt, en een portie geduld. Misschien nog een andere niet te drukke kat, reageer dan snel hieronder. Dan zorgen mijn mensen dat we een keer kunnen ontmoeten. Snel zijn hoor, ik ben zo weg! Doei!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!