Muscadelle

Poes
5 jaar


Hallo, Muscadelle hier!

Ik ben een grote jongedame met prachtige ogen, die jou recht aankijken. Met mijn diepe kijkers zoek ik immers contact met jou en als je langzaam met je ogen knippert, dan antwoord ik terug! Als ik daar zin in heb… 😊

Deze uitwisseling heb ik nodig, vooraleer fysiek contact tussen ons mogelijk is. Jammer genoeg heb ik geen fijne ervaring met mensen gehad, waarbij ik handen als onvoorspelbare en onbetrouwbare dingen zag. Het heeft mijn opvangmama bloed, zweet en tranen gekost maar samen hebben we communicatie en contact opgebouwd op een positieve manier. En van zodra ik begreep dat handen wél een aangename ervaring met zich meebrengen, ben ik eindelijk beginnen ontspannen en openbloeien!

Ik ben heel nieuwsgierig, volg je overal in huis en ben zelfs souschef tijdens het koken! Als je niet thuis bent of het is me wat te druk, dan zoek ik graag de hoogte op… Hoe hoger, hoe liever! Maak die plankjes aan de muur maar leeg en haal die bloempotten van de kasten, want die plekjes zijn nu voor mij! Nu ja, zet daar een hoge klimpaal naast met gezellige holletjes of zachte dekentjes en dan kies ik daar wel voor om een dutje te doen…

Vanop de vensterbank of aan de achterdeur kijk ik urenlang gefascineerd naar buiten en komt de leeuwin in mij naar boven als er een boomblaadje voorbij waait! Ik vind het zo jammer dat ik daar momenteel niet achteraan kan… In mijn nieuwe thuis wil ik dus graag naar buiten, want ik ben een energieke meid! Vooraleer ik buiten kan spelen, moet je dus enkele keren per dag door het huis rennen met een speelhengel… En daarna doe ik graag een dutje op jouw schoot!

Heb jij een rustige thuis voor een nieuwsgierige en speelselieverd (met innerlijke leeuwin) als ik? En wil je samen met mij aan mijn zelfvertrouwen werken door mijn rugzakje met traumatische ervaringen te verlichten? Hopelijk tot snel dan!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!