Minho

Kater
5 jaar


Lieve Minho,  Brenda en Thomas.

Samen met jullie broertjes en zusjes werden jullie geboren in een tuin in Genk. Maar liefst 7 kittens! Wat een werk voor mama poes! Gelukkig werd zij wel gevoerd door lieve mensen.

Helaas vonden deze mensen mama, overleden na een aanrijding. Gelukkig gingen de mensen wel op zoek en vonden jullie!

Omdat jullie met zoveel waren zijn jullie opgesplitst en met 4 kwamen jullie bij mij als gastgezin. 4 heel hard huilende kittens. Jullie mama as zo lief geweest en onmisbaar. Het duurde dan ook een hele tijd voor jullie hier je draai konden vinden.

Gelukkig zagen jullie na een tijd toch in dat het niet anders was en veranderde jullie langzaam in gezellige speelse kittens.

En dan komt de tijd voor vertrek…

Brenda en Thomas : jullie gaan gezellig samen verder als Mia en Charlie. Geniet van het samen zijn. Hoop dat jullie ook daar jullie draai vinden en verder opgroeien tot gezellige katjes. Aan speelmaatjes geen gebrek in een huisje met 2 lieve kindjes! Dat gaat helemaal goed komen.

Minho: jij gaat niet ver, jij mag bij de buren gaan wonen. Je gaat verder als Frits en krijgt een vriendinnetje Jazzy. Ik weet zeker dat jullie straks samen de buurt onveilig gaan maken! En vriendje, net als Jazzy ben je altijd welkom af en toe te komen buurten! Geen afscheid van jou maar gewoon tot ziens!

Het gaat jullie goed, dag lieve vriendjes van ons!!



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!