Amira

Poes
1 jaar


Amira zoekt jou…..

 

Hey, mijn naam is Amira en ik ben zoals ze dat mooi zeggen een halfwasje ( een puber dus)

Ik was geruime tijd niet te reserveren en met een chique benaming zei men, wegens medische redenen… Nu denk jij, oooh Amira was je ziek? Niet echt, ik had een lelijke wond opgelopen tussen mijn schouderbladen en dat ging ik steeds open krabben, dat jeukte ook zo erg, en weet je wat er toen gebeurde…. Ik kreeg een rompertje aan, zie je het al voor je? Fijn!!!! Een kat met een prachtige vacht die dan een groen rompertje aan mag. En dan maar steeds horen: OOOh wat schattig…. Nou ja die aandacht vond ik wel erg leuk, en al die aaitjes erbij nog meer….

 

Maar goed na maanden “ herstel” ben ik heel netjes van mijn wond afgebleven en alles ziet er weer picobello uit. Ik heb een litteken dat wel maar hey dat is best stoer! Vind je niet?

Nu mag ik stilletjes aan op zoek naar mijn nieuwe huisje, een forever home zeggen ze ook wel eens. Nou gewoon simpel een huisje voor altijd, daar waar ik hopelijk nog een katten vriendje kan krijgen en verder een veilige tuin of buiten ren waar ik af en toe lekker mijn energie kwijt kan…ben nog een puber he ;-)  wist je nog. Verder zoek ik een gezin/persoon die niet te veel van huis is want ik ben graag in gezelschap van mensen, lekker kroelen….

Je kan gaan bellen met de dames van kattenbemiddeling maar beter is om een adoptie vragen formulier in te vullen en dan gaan zij kijken of jij en ik een match kunnen zijn.

Mocht dat zou zijn dan mag je met mijn opvangmams gaan bellen en dan zien we elkaar snel

Tot laters…


    

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!