Deffy

Kater
7 jaar


Kater uit Griekenland

Hii Hii,

Mijn naam is Deffy. Ik ben een knappe langharige Griekse kater. Een vrijwilligster van Zwerfkat in Nood II is helemaal naar Griekenland gevlogen om mij en mijn vriendje Greg te komen halen. Ik zal jullie kort mijn verhaal vertellen. Als klein katje dacht men dat ik een poesje was, dus oorspronkelijk was mijn naam Daphne. Ik luister nog steeds het liefst naar die naam, ik moet toch een beetje wennen aan Deffy. :D

Ik ben in Skiathos Cat Welfare Association terecht gekomen omdat ik was aangereden. Een vrijwilligster had me gevonden, en omdat ik dringend medische hulp nodig had nam ze me meteen mee naar de dierenarts. Door de aanrijding waren mijn oogjes erg opgezwollen, ze kwamen zelfs uit mijn oogkassen. 1 oogje werd onmiddellijk verwijderd, het andere dachten ze dat nog gered kon worden, maar ook dit oogje was te erg beschadigd en moest uiteindelijk verwijderd worden.

Eenmaal gearriveerd in Villa Vagebond was ik erg onder de indruk. Aaitjes wil ik nog niet, ik ben erg in de war van de verhuis, de nieuwe omgeving, de nieuwe mensen, de andere taal, ik vind het maar gek allemaal. Toch moet ik zeggen dat ik erg nieuwsgierig ben :D ik loop de hele tijd rond in de kamer, snuffelen, verkennen, ... Ook zonder oogjes kan ik goed mijn plan trekken. Ik heb van de andere katjes van de Noordpool (want daar woon ik nu) gehoord dat de verzorgers erg geduldig zijn, en dat ik alle tijd krijg om te wennen aan mijn nieuwe omgeving en aan de nieuwe mensen.

Geef me nog even de tijd en dan kom ook ik helemaal los.

Pootje Deffy



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!