Fonzie

Kater
1 jaar


Kitten gevonden in een tuin bij mensen.

-----------------------------------------------------------------

Hey, ik ben Fonzie oftewel de Fonz voor insiders. Een stoere verschijning met een zwart glanzend pakje. Ok, ik ben niet altijd tot in de puntjes, want een stoer leven leiden, heeft nu eenmaal zijn consequenties, dat moge duidelijk zijn. 

Behalve stoer, ben ik ook heel lief, lief voor mens en dier. Dus eigenlijk gewoon mooi van binnen en van buiten.
 
Ik moest al heel vroeg op eigen pootjes staan, mijn familie was verdwenen en ik bleef alleen achter. Mensen vonden mij in hun tuin en ik was behoorlijk beroerd. De snotterbellen vlogen in het rond. Gelukkig gaat dat nu al veel beter, ik ben gewoon een sniffelaartje. Mijn neusje zit altijd een beetje verstopt, maar met af en toe wat neusdruppeltjes gaat dit verder prima. Ik heb er zelf overigens geen last van, ik speel, eet en leef er op los. 
 
Ik ben veel in de buitenlucht te vinden, daar kan ik enorm van genieten (buitenren). Kameraadjes zijn een must voor mij, zonder vrienden geen plezier, zeg ik altijd maar. Dus ben je op zoek naar een knappe, jonge kater, een allemansvriend, avonturier, pionier en hartendief? Bij mij vind je alle goede eigenschappen verpakt in 1 mooi, zwart pakketje. Een strikje kan ik ook nog voor je regelen :-)
 
Zie ik je gauw?
Neusje van de Fonz


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!