Floortje

Poes
7 jaar


Ik ben Floortje!

Dag lieve mensen, het is mijn beurt om tussen alle drukte en jong getrippel aan de man te komen.
Nu, mijn jong geweld zat daar ook tussen hoor, mijn eigen kinders. Jazeker! Beau, Noor, Storm en Pip hebben mijn genen geërfd, hun snoetjes zijn om op te eten! Maar goed, mijn mand werd op een gegeven moment te klein, ze groeiden als kool en wilden de wijde wereld in. Ik ben akkoord gegaan, nadat ze heilig hadden beloofd heel lief te zijn, maar vooral altijd zichzelf te blijven. Kattenkwaad is een must, eigenheid een gouden regel.
Ze zijn vervolgens vertrokken met elk hun eigen rugzakje, waarna ook ik mijn rugzak mocht vullen en mijn intrek nam in Villa Vagebond.
Leuk asieltje hoor, maar niets gaat boven een eigen huis, een plek onder de zon, nietwaar?
Ik ben een lieve meid, deel met plezier kopjes uit en prietpriet als je mijn koppetje streelt. Beetje kneden met de pootjes en wat dromerig uit mijn oogjes kijken.
Het is behoorlijk druk in de Villa, ik merk dat het zomer is. Ik begroet mijn medebewoners en zeg steevast: "Druk he?" Daarna neem ik een duik in de klimpaal en kom mijn tijd door met soezen, beetje hangen en de voordeur in de gaten houden. Kom jij me bezoeken? De kindjes zijn onder de pannen, maar moeke wil ook!
Ik ben een rustige meid met veel geduld, maar ik hoop toch dat wij volwassen katjes ook een voor-altijd-huisje mogen vinden.
Kus, Floortje, 3 jaar x



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!