Oskar

Kater
5 jaar


Hoi, ik ben Oskar.
Eigenlijk ben ik best een stoere kerel. Kan lekker wild spelen met speelgoed en blaadjes buiten. Daar geniet ik enorm van. Ik vind het heel leuk buiten en kan dan lekker mijn energie kwijt. Daag mijn zusje uit...en spelen er op los.
Verder ben ik heel vrij. Loop gerust naar mensen toe. Ze roepen dan ook wel eens als ze een foto willen maken of ik even stil wil blijven staan, omdat ik dan graag kopjes kom geven. Zoals mijn zusje al zei..vind ik honden soms maar een beetje raar, maar ben er niet echt bang voor.
De andere poezen in huis vind ik ook heel leuk. Mijn zusje speelt ook regelmatig met de andere katten, maar trekt toch meer naar mij toe. Ik zelf speel het ook liefst met haar. We kennen elkaar namelijk heel goed en dat is vertrouwd. Dus zoeken we elkaar dan ook vaak op, en liggen ook regelmatig bij elkaar te slapen. Als er iemand thuis komt en roept mij, zal ik komen kijken als ik niet te druk met mijn spel ben. Verder, geniet ik van aandacht en aaitjes. Dus ga graag bij je op de bank liggen tegen je aan.
De vrouw in het huis hier vind mij een heerlijke knappe bengel. Omdat ik heel vrij ben en toch ook onderzoekend kereltje. Tja, we zijn ook nog hartstikke jong maar heel braaf hoor.
De reden dat wij, ondanks dat wij hartstikke leuke makkelijke kittens zijn...nu al 5 maanden jong zijn en niet al een plekje hebben, is dat wij al geadopteerd waren. Maar helaas moesten wij wegens omstandigheden daar weg. Zodoende zijn wij weer terug in het gezin waar wij als minipoesjes opgevangen waren.
Wie zou ons samen een liefdevol en blijvend thuis willen geven??
Groetjes Molly & Oskar
 



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!