Mara

Poes
2 jaar


Een beetje tijd en liefde, een wereld van verschil…

Sommige mensen en dieren zijn wat gevoeliger dan andere, de kanariepietjes van onze mijn. Omdat ze heel wat hebben meegemaakt, hun vertrouwen werd gebroken of gewoon heel gevoelig zijn, dreigen ze (opnieuw) uit de boot te vallen. Want een beetje tijd… dat hebben we niet… toch?

Mara is zo’n kanariepietje. Sinds begin augustus mijn pleegkat… Bij binnenkomst doodsbang. De meeste asielen hadden haar wellicht al opgegeven. Want wie wil nu een panisch angstige kat? En socialisatie? Dat gaat toch niet meer bij een volwassen kat? Trouwens, er zijn al zoveel katten die een thuis zoeken. Gelukkig werd ze aangemeld bij Zwerfkat in Nood, waar elk dier wél een eerlijke kans krijgt. Jong, oud, ziek, gezond, schuw of knuffelkont, elk leven is even veel waard. (Love it!)

Om een (relatief) lang verhaal kort te maken: met een beetje geduld en liefde is Mara helemaal opengebloeid. Ook al is ze ongeveer 2 jaar, ze heeft het enthousiasme van een kitten. Ze kan eindelijk zichzelf zijn en heeft nog een heel mooi leven voor zich. Het is hartverwarmend om haar zo bezig te zien. Dus was dat beetje geduld en liefde de moeite waard? Zeker en vast! Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig…Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!