Jack

Kater
5 jaar


Ziep ziep ziep… (vliegt uit bocht)

Heey mag ik mij even ‘snel’ voorstellen. Jaja inderdaad ‘snel’, want ik heb nog zoveel speel, ravot en aanvalwerken te doen. Ik ben Jack, voor de vrienden Jack Jack of Jacky.

Mijn favoriete bezigheden zijn zot ravotten met Cooper en mijn zusje Lily en volop genieten van de zeer geliefde aandacht dat ik krijg. Zolang ik maar kan spelen en onnozel doen, ben ik spingelukkig. Ook al valt mijn timing niet altijd even mee, zoals wanneer mijn broertje en zus liggen te slapen.

De gepaste quoot bij mij is dan ook:
“The sky’s awake, so I’m awake, so we have to play.”

Ook zal ik er alles aan doen om even met mijn pootjes in de “spotlights” te trippelen. Al die zalige aaitjes en knuffels, daarvan schiet mijn ronkmachientje snel in gang.

Ze noemen mij “de nieuwsgierigheid zelve”…. geen idee wat ze daar mee bedoelen. Iets nieuws moet ik toch uitgebreid gaan besnuffelen en beklimmen? Waarom wegbibberen en verstoppen als er weer een mogelijk avontuur voor jouw neusje ligt?

Bij elke deugenieterij, verzetje of stoeibeurt ben ik de eerste in de rij. Het leven dient zot geleefd te worden. Hoe zotter hoe beter. ;)
Kortom ik ben een heuze durfal en deugeniet die houdt van avonturen.

Ik ben dan ook op zoek naar een thuis met mensen die mijn zottige speelheid aanwakkeren en mij met veel plezier heel veel aandacht willen geven. Liefst van al heb ik wel graag een speelkameraadje met wie ik de hele dag avonturen mee kan beleven en de nodige knuffels uitdelen. Zo genoeg tijd gebruikt voor woorden, nu tijd voor spelen.

Greets Jack



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!