Cooper

Kater
5 jaar


Heey ik ben Cooper,

Het broertje van Lily en Jack en de zwarte panter van ons 3.

In tegenstelling tot mijn zeer aanwezige broer en zus, ben ik een speels spookje. Door mijn donkere pels en sluwe bewegingen kan ik mij goed verstoppen, al verraden mijn grote geelbruine kijkers mij soms.

Dit wil echter niet zeggen dat ik niet actief deelneem aan de vele spelletjes en aanvallen van mijn broer en zus. Ik heb mijn naam namelijk niet gestolen. Voor je het weet, sprint ik als zwart wezentje voor je neus voorbij en ligt het kattenkwaad op de loer.

Ook zal ik op tijd laten weten wanneer ik iets nodig heb. Mijn jammerende klanken en grote kijkers zijn onweerstaanbaar.

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik niet direct zo een knuffelbeest ben zoals Jack en Lily. Ik ben soms wel wat wantrouwig en zelfs eens schuw. Maar vanaf je mijn vertrouwen gewonnen hebt, zal ik dit zeker laten merken met vele kopjes en ronkjes.

Ik ben dan ook op zoek naar een baasje die mij veel aandacht geeft, maar toch ook mijn rust momentjes gunt en begrijpt dat niet elk moment een knuffelmoment is voor mij. Een speelkameraadje is natuurlijk altijd mooi meegenomen. ;)

Vele groetjes
Cooper



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!