Jolly en Santi

Poes
6 jaar


Jolly

Hai! Ik ben de zus van Santi, de andere puber. Santi heeft onlangs haar verhaal hier al verteld, over onze vroegere baasjes die gingen scheiden, weet je nog? Ik hoorde daar dus ook bij. Ze zijn ook van mij gescheiden. Veel had ik er niet over te vertellen, als minderjarige van 9 maandjes oud.
Mijn vachtje kriebelde van de beestjes, dus ik riep ze nog na: "Konden jullie niet even een pipetje achterlaten ofzo? Ik heb jeuk man!" Ach ja maakt niet uit, ze hebben me hier meteen geholpen, ik heb nu een gezond stralend vachtje :-)
Mijn zus rent hier wat rond, we zijn niet zo close, daarom hoeven we niet perse samen geplaatst te worden. Zij heeft haar vrienden, ik de mijne. We wonen tijdelijk op de Noordpoolkamer van Villa Vagebond. Jaahaaa, daar ben ik HEEL blij mee, ik loop hier niet te puffen van de warmte haha.
Ik ben een jonge slanke dame met een sierlijk staartje. Ik loop graag de catwalk voor jou. Ga jij maar op de slee zitten, ik draai wel rondjes om  je benen. Ik zal je ook geregeld even in betovering brengen met mijn gouden ogen, daar hoef ik niet echt veel voor te doen, das een kadootje van mijn moeder.
Net zoals elke puber, ben ik een nieuwsgierige neus, hou ik van een spelletje en kom ik geregeld bevestiging bij je halen. Knuffeltjes brengen, eten vragen, weg huppelen, jong en onbezonnen. Nope, ik heb geen schade opgelopen van mijn scheiding, ben het alweer vergeten.
In elk geval. Ik zoek nu een fijn huisje. Andere katten geen probleem. Een huisje waar ik levenslang mag blijven en zeggenschap krijg bij wie ik mag wonen als het ooit mis gaat. Maar daar gaan we niet van uit he ;-)
Kom je me opzoeken? Ja?
Knuf, Jolly

 



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!