Clio

Poes
7 jaar


Gevonden in Dilsen met haar kinders

Yo!

Clio hier!

Kan je al raden wat ik kom doen? Yep! Mezelf promoten om zodoende aan een nieuwe thuis te geraken. Vroeger woonde ik in Dilsen waar ik kittentjes kreeg. Tja, niet gesteriliseerd zijn + wilde seksfeestjes = geen goede combinatie. Ik kreeg enkele koters maar men vond dat daar maar eens een einde aan moest komen. Dus kwam ik via Zwerfkat In Nood in een gastgezin terecht waar ik in alle rust en veiligheid mijn kapoenen kon groot brengen. Intussen staat de melkbar droog. Jullie weten wel wat dit betekent hé?

Ja, mijn kindertjes staan op vast voedsel en zijn al het nest uitgevlogen bij leuke adoptanten. Et moi? La Mama. Ik bleef achter en verhuisde naar Villa Vagebond om van hieruit een nieuwe thuis te zoeken. Wat moet je weten?

Ik ben 2 jaar en de knip zit erop. Dus geen kleintjes meer voor mij. Nu is het hoogtijd om aan mezelf te denken en mijn tweede jeugd te beleven. Ik ben een avontuurlijk typje én bovendien heel handig! Ik kan namelijk deuren openen. Iets met de toverspreuk ‘Sesam open u’, van de welbekende Ali Baba. Omdat ik een echte Houdini ben, kom ik best in een veilige omgeving terecht met een goed afgesloten buitenren. Verder ben ik heel lief en super aanhankelijk! 


Bij wie mag ik mijn tweede jeugd beleven?

Wie mag ik overladen met liefde en genegenheid? Jou?



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!