Janneke

Poes
1 jaar


Hey jij daar. Wat leuk dat je mijn profiel bezoekt!
Mijn vrienden gaan allemaal uit huis en dat vind ik stom. Ik vroeg hoe ze dat toch deden! Zij hadden een contactadvertentie gezet, zeiden ze. "Soms krijg je leuke reacties en soms scroll je liever door." 
Dussss, komt ie dan. Ik spreek vloeiend kat, maar de knopjes op de computer snap ik nog niet zo goed, dus heb ik Dinti gevraagd voor mij te typen.
Ik ben een vlotte jongedame, 1 jaar oud, op zoek naar man/vrouw om mijn leven mee te delen. Ik zoek partners met lef en veel geduld, want ik heb peper in mijn kont. Ik hou niet van klef gedoe, geef een ander maar een aai over de bol.
Lieve woordjes gaan er wel in, maar je moet niet meer willen dan dat. 
Ik heb een rugzakje, die moet nog wat geleegd worden. Maar als jij denkt... dat kan ik! Dan ben jij misschien wel mijn match.
Ik wil lasergamen, springen en rennen, kortom: ik ben sportief. Niet in de sportzaal, das me te druk. Lekker thuis of in een veilige buitenren, kan ik waarderen.
Andere katten geen probleem, heel graag zelfs! Ik heb hen nodig, zij zijn het lichtpunt van mijn bestaan. Nee is geen drama, gewoon de waarheid.
Uiterlijk vind ik niet belangrijk, als je maar lief bent en veel geduld hebt. 
Ik hou niet van koken, dat laat ik aan jou over. Ook heb ik geen werk en geen eigen huis. Dus als je voor mij kiest, kom ik meteen inwonen en je bankstel in beslag nemen.
Ben ik jouw uitdaging? Toeledoe, lieve groetjes!


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!