Jip

Poes
1 jaar


Jip

Onze avontuurlijke, nieuwsgierige meid. Houd ervan om bij je in de buurt te zijn. Wil alles zien wat er in het gezin gebeurd. Moet al wat nieuw is dadelijk uitgebreid onderzoeken. Jip is geobsedeerd door al het gebeuren in de tuin.  Van blaadjes die wegwaaien, vogeltjes, andere poezen die de tuin bezoeken of mensen die langs komen in de straat. We denken dat ze het wel fijn zou vinden als ze in haar nieuwe thuis ook de mogelijkheid heeft om zelf op onderzoek te gaan in de tuin. Daar ze ook gek is op vangspelletjes, en heel snel kan reageren, vermoeden we dat het een uitstekende jager zal zijn. Geen enkele muis is veilig met Jip in de buurt.
Jip is nog geen echte knuffel kat, maar als je goed begint te vertrouwen en je geeft haar de tijd om zelf op haar tempo te  socialiseren, dan wordt ze je grote vriend.
Ze vindt het fijn om brokjes of snoepjes uit de hand te eten. En een rug massage laat ze ook gebeuren als ze haar lievelingskostje verorberd.
Ze komt bij je zitten in de zetel als ze je al goed kent, maar voorlopig wel op een metertje van je vandaan, om dan je dan te verleiden tot een spelletje.  Hengeltjes met veertjes zijn voor haar het ultieme speelgoed. Ze maakt de meest acrobatische sprongen en weet van geen ophouden. Daarom zoeken we mensen, eventueel met kinderen vanaf 6 jaar, die regelmatig met haar willen spelen. Ze kan met andere katten, maar kan ook perfect alleen in een gezin, omdat ze zeker zo gefascineerd is door tweevoeters als naar haar gelijken.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!