Kiki

Poes
1 jaar


Kiki is een rustige meid, die veel tijd nodig heeft om mensen te vertrouwen. Van op een afstand kijkt ze je aan met haar prachtige gele ogen en probeert zo je hart te stelen.
We zoeken voor haar een gezin zonder of met grotere kinderen.  Een plaats waar ze in alle rust zichzelf kan zijn, zonder veel verwachtingen.
Een ander poes die haar mee op sleeptouw neemt zou fijn zijn, maar is geen must. Ze is een beetje een afwachtend typetje.  Houd ervan om vanop een veilige plek alles in de gaten te houden. 
Balletjes zijn haar favoriete speelgoed. Daarvoor komt ze graag van haar troon. Ze zou zo met onze nationale elftal mee kunnen doen, zo goed is ze. Iemand die af en toe een pas terug geeft, weet ze wel te waarderen. 
Op haar verlanglijst staat: Een huis of appartementje met een toffe krabpaal, waar ze tegen naar omhoog kan klimmen, Een mandje of holletje op een verscholen plekje waar ze in alle rust haar slaapjes kan doen en niemand haar stoort, een hoge uitkijkplaats om iedereen in de gaten te houden, enkele balletjes om te sporten, een insect op baterijen om achter te jagen en een vanghengeltje met veertjes om samen te spelen.
Verder een warm gezin met lieve geduldige mensen, die van haar houden zoals ze is.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!