Dumbo

Kater
1 jaar


Maaaauuuww,
Mijn naam is Dumbo! Ik ben een jonge kater van 8 maanden oud en moet hier naar het schijnt opnieuw mijn verhaal komen doen. Ja, je leest het goed, opnieuw.
Ik had namelijk in de zomer mijn foreverhuisje gevonden, maar door omstandigheden ben ik terug naar mijn opvangmama mogen komen. Nee, niet omdat ik een kat ben die onhandelbaar is... wel omdat ik écht nood heb aan een vriendje. Ik heb namelijk enorm veel energie! En die energie deel ik graag met iemand, dus ik had graag een viervoeter gehad waar ik achter kan gaan lopen en samen mee kan spelen.
Verder zou ik het ook fijn vinden om naar buiten te kunnen zodat ik ook daar mijn speelsheid kan uitlaten.
Zo, dat gezegd zijnde wil ik ook mijn ander kantje even aan jullie voorstellen. Ik ben namelijk een kat die super graag speelt, maar na dat speeluurtje wil ik heel graag knuffelen. Dat knuffelen wil ik op je schoot doen! En of jij nu tv aan het kijken bent, koken, puzzelen, strijken of weet ik veel wat, ik moet en zal op je schootje kunnen zitten. Jaaa, dan krul ik me helemaal op je en val ik rustig in slaap.... hmmm heerlijk! 
Dus lieve mensen, ben jij diegene die zachte dekentjes heeft waar ik 's avonds op kan liggen en samen met jou tv kan kijken? En ben jij diegene die ook een speelkameraadje voor me heeft zodat ik mijn energie kwijt kan? Een tuin waar ik een frisse snuit kan halen? En last but not least, lekker eten zodat ik heerlijk kan smullen? Mail dan snel met kattenbemiddeling zodat we kennis kunnen maken!
 
Pootje,
Dumbo!


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!