Benny

Kater
11 jaar


Meer dan een jaar in de opvang...

Het is moeilijk.. om mezelf kwetsbaar op te stellen, maar ik weet dat ik iets van mezelf moet tonen, wil ik mijn persoon voor altijd in mijn pootjes kunnen sluiten.
Mijn naam is Benny, 7 jaar oud. Het leven is een hele tijd goed geweest, mijn favoriete mens stond altijd aan mijn zijde. Ik hield van hem, onvoorwaardelijk.
Maar hij werd ziek, heel erg ziek. Mijn hartje kromp ineen, toen ik besefte dat hij er ineens niet meer was. Hij was naar de wolkjes gegaan, naar de sterretjes, om voor altijd te rusten.
Mijn leven stond op zijn kop, waar moest ik naartoe. Ik kon eventjes bij een familielid blijven, maar hij moest verhuizen. Mijn toekomst werd onzeker.
Er kwam een oplossing, ik mocht naar Villa vagebond, een plek die ik niet kende. Mijn lijfje stond strak van de spanning, alles was heel beangstigend.
Zoveel vreemde geuren, andere katten, de drukte...
Ik maakte me zo klein mogelijk en verstopte me in een kast. Niemand mocht mij aanraken, mijn hartje bibberde.
Er kwam weer een verhuis, want dit was geen plek voor mij, dat kregen ze gelukkig allemaal in de gaten! Ik mocht mee met een opvangmama. Naar een plek waar rust was. YES.
Langzaam begon mijn lijfje te ontspannen, kregen mijn oogjes weer glans.
Donkere wolken werden verdreven en een zonnestraaltje bracht kleur in mijn leven.
De toegewijde handen mochten mij aaien, ik begon er zo van te genieten, zo zalig.... ! Pssst... ik slaap al lekker op bed, en mijn buikje mag zelfs gekriebeld worden, hoe vind je die! Er lopen nog twee poezenmaatjes rond, die kan ik wel bekoren.
En weet je? Ondertussen ben ik al meer dan een jaar in de opvang en voel ik dat ik klaar ben voor de grote verhuis.
Zoveel stappen gezet, zoveel angsten overwonnen, ik heb zoveel meer vertrouwen in jullie mensen gekregen en ik heb mijn spinmotortje ontdekt :-)
Mijn zachte hartje is kwetsbaar, maar ik ben sterk nu.
Ik mag op zoek naar mijn gouden mandje, ik zoek mijn persoon. Ben jij degene die mij tijd, rust en ruimte geeft om te groeien? Om een vriendschap voor altijd op te bouwen? Ben jij mijn regenboog waar aan het einde mijn mandje klaarstaat?
Mag ik bij jou?
Liefs van mij, kusje x



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!