Luca

Kater
5 jaar


Hallo lieve mensen,

Luca is mijn naam, ja daar kan ik nog ik nog wel iets leuks over vertellen…mijn gastouders dachten eerst dat ik een meisje was hahaha, wat een dombo’s he.

Ik heb namelijk de eerste weekjes een soort van verstoppertje gespeeld, ik vond alles toch een beetje eng, dus het heeft enige tijd geduurd voordat ze onder mijn staartje konden koekeloeren.  Dus mijn naam werd omgetoverd van Luna naar Luca.

Nog altijd vind ik mensen en mensenhanden een beetje griezelig maar verstoppertje spelen  dat doe ik niet meer. Ik speel er ook lustig op los met mijn broertjes en zusjes. En vooral dat speeltje ( zo’n ring met een balletje erin) vind ik superleuk. AL’s mijn opvangmama bij ons komt ga ik er alvast bij zitten en dan weet ze dat ik daar graag mee wil spelen en ik win altijd van haar natuurlijk!!

Met de eetmomenten vinden ze mij “ schattig” ik ben namelijk niet zo gulzig als mijn broertjes en zusjes.  Braaf wacht ik altijd tot ik mijn bakje lekkers krijg, en mijn opvangmama zorgt er altijd voor dat ik alles op kan eten gelukkig.

Dus lieve mensen het wordt tijd dat ik een warm, gezellig plekje krijg bij net zulke lieverds als bij mijn opvangpapa en mama. Wie komt er eens naar mij kijken ??



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!