Frida

Poes
5 jaar


Melding uit Ekeren

Lieve Frida,

Je werd genoemd naar de kunstenares Frida Kahlo, een sterke vrouw. Hoogstwaarschijnlijk had je ooit een thuis maar die was er niet meer, een buurtbewoonster gaf je nog eten en drinken maar ze zag dat het niet goed met je ging.

Op een avond werd je bij me gebracht, je was mager, zat vol vlooien en had veel wondjes. Je was versuft en angstig, een week zat er geen leven in je. We zagen aan je dat het niet makkelijk moet zijn geweest op straat. Frida haar lichaam kon niet goed tegen al die vlooitjes, waardoor ze een allergische reactie had en heel veel wondjes van al dat krabben. We hebben je meteen behandeld en wat genas je vacht zo snel en mooi! Ik liet je rustig bekomen, aanpassen aan je nieuwe omgeving. Je at en dronk heel goed, stilletjes aan ook terug wat wennen aan mensen om je heen, dichter en dichter. Elke dag wat gezonder, socialer, speelser...

Je hebt graag je rust maar ook aandacht, het liefste geef je neusjes en de mensen die je graag hebt lekjes. Als je er geen zin in hebt laat je het wel merken, wat zo hoort. Je eet heel graag en kan heel erg genieten van samen in de zetel liggen ronken, maar het meest/liefst van al lig je in het zonnetje op de vensterbank, waardoor je naar buiten kan kijken en alles in de gaten houden.

Lieve Frida, Je hebt je eigen prachtige karakter, je bent nog altijd een beetje schuw, maar we hebben al zoveel bereikt sinds je hier bent.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!