Baron

Kater
3 jaar


Zo, daar ben ik dan

Baron. Alweer een Griek die zijn intrek mocht nemen in Huize Villa Vagebond. Nu, er is natuurlijk een piepklein verschilletje met de andere Griekjes, ahum. Ik ben van het blauwe bloed, stam af van een adellijke familie en kreeg de naam Baron. Vond ik cool.
Ik vroeg me wel af waar mijn kasteel was gebleven en wie er met mijn kroon vandoor was gegaan, maar tot op heden heeft zich nog niemand gemeld.
Ach weet je, er staat hier in de bergenkamer een troon waar ik gretig gebruik van maak, en verder ben ik  niet zo'n torentjes-typ. Ik banjer ook, net als iedereen, vrolijk door de gangen en paradeer door het groene struikgewas met mijn neus al snuffelend door de bloempjes. Een buitenren is zo gek nog niet. Wedden dat mijn koninklijke familie niet zo'n mooie buitenren heeft? Nah.
In een ver ver verleden, toen ik nog woelige periodes kende, raakte ik aids-positief. Geen drama, maar is wel een dingetje waar men toch van op de hoogte moet zijn. Ik voel me kei fit en ga zeker niet de zieligerd uithangen, want ik heb nog een lang leven voor de boeg.
Dus ik loop wat door de kamers te kuieren, af en toe moet ik iemand streng toespreken, en het  personeel hier is goddelijk!
Er worden hier uitbundige streeltjes uitgedeeld, waardoor ik luid knorrend mijn genoegen laat blijken. Tof.
Maar... ik zit hier dus wel mooi te wachten,totdat er iemand door de voordeur stapt en zegt: "Waar is die beroemde fantastische Baron? Daar wil ik wel eens een babbeltje mee voeren. En bij een klik, gaat deze grote meneer gezellig met me mee."
Dat zou toch wel iets zijn... en dromen zijn geen bedrog!
Ik ben een leuke kerel, en wie wil er nou niet een heer van stand in zijn woonkamer hebben om mee te pronken. Met mij kun je voor de dag komen EN we kunnen samen zalig knuffelen en kopjes uitdelen.
Zullen we daten? Een waardige kus van mij, Baron xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!