Myla

Poes
1 jaar


Pittige dame zoekt stoere bedienden.

 

Ben geboren op straat en heb daar de eerste 12 weken gewoond. Geen goede plek voor een kleuter. Al snel kwam Zwerfkat in Nood om de hoek kijken. Ik mocht samen met mijn Mama Maia, broertje Marnic en zusjes Mauvy en Milke bij mijn huidige gastgezin wonen.
In het begin waren we hier helemaal niet blij mee. We hebben wat afgeblazen met zijn allen. Heb zelf een paar maanden nodig gehad om mijn opvangmama te leren waarderen. In die tijd was ik ook niet benaderbaar.  Inmiddels weet ik alles heel goed te waarderen en kun je me ook voorzichtig aaien. Af en toe is het me nog te veel en laat ik je dat weten met mijn pootje met ingetrokken nagels of een zachte bijt.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn broertje Marnic en zusje Milke had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Voor mij is het tijd om op zoek te gaan naar mijn gouden mandje. Kun jij mij pittige tante aan. Dan daag ik je uit om het adoptieformulier in te vullen. Dan kunnen we snel kennismaken.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!