Milke

Poes
1 jaar


Ik heb mijn kleur helaas niet mee. Ben namelijk zwart en heb hierdoor veel concurrentie. Zwart wordt nu eenmaal minder gewaardeerd in adoptieland. Ben door die kleur ook niet echt een fotomodel. Mijn adoptiemama heeft giga veel moeite om een leuk kiekje van mij te schieten. Daarentegen kan ik je garanderen dat ik in levende lijve een prachtmadammeke ben met een supermooie glimmende zachte vacht. Tevens kan ik je verzekeren dat ik geen ongeluk breng, want ik heb onder mijn oksels en bij mijn ………. witte plukjes haar.

 

Wat was ik bang toen ik bij mijn opvangmama binnen kwam. Weken lang dook ik bij benadering helemaal in elkaar. Gelukkig snap ik nu dat het helemaal niet eng is om aangeraakt te worden. Sterker nog ik kan er echt van genieten. Ben (nog) geen schootligger. Maar wat niet is kan nog komen. Mijn opvangmama is overtuigd van het feit dat er een lekkere knuffelpoes in mij schuilt.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn broertje Marnic en zusje Myla had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Nu is de tijd aangebroken dat ook ik op zoek mag naar een warm mandje. Zoek jij een maatje met een bijzonder klein maar heel sociaal hartje. Een heldin op sokken. Dan ben je bij mij aan het juiste adres en mag je het adoptieformulier invullen. Een kennismaking volgt dan spoedig.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!