Talon

Kater
8 maanden


 

Knuffelbeer zoekt een warm huisje
 
Zou zo maar een zin zijn die mij past, maar ben dan wel een knuffelkatje en geen beer ;-)
 
Waar zal ik beginnen? hoe ik werd gevonden? weet je dat is geweest , wij werden gered, mijn broer en zusje en ik of course. We waren heel klein en weten gewoon niet wie onze mama was want wij waren amper 4 daagjes oud. We kwamen in een heerlijke warme couveuse terecht en nog belangrijker we kregen eten. We waren veilig 
 
Maar buiten die fles kregen wij heel veel knuffels, kusjes, aaitjes, liefkozingen... oooh man ik kan je zeggen: ik ben er gek op. Maar ik vind het ook fijn om jou als mens die aaitjes, kopjes, kusjes terug te geven incl mijn allerbeste spinconcert.
Ik heb wat probleempjes gehad met mijn buikje maar dit is nu helemaal in orde. Ome Brecht was dik tevreden en nu mag ik mijn vleugels uitslaan. Op zoek naar jou. Heb jij veel tijd, veel aaitjes, knuffels, kusjes en stoeimomenten voor mij? dan zijn wij de perfecte match.
 
Bijna vergeten, een poezenmaatje is heel leuk natuurlijk maar als jij heel veel bij mij kan zijn dan is het mij ook helemaal oke. Mail je anders met de dames van kattenbemiddeling dan kan je misschien wel heel snel met mijn opvangmama bellen en dan zien we elkaar snel, kan ik je meteen mijn kunstje laten zien, het apporteren van mijn favoriete valeriaankussentje. Ooh ja die moet je wel ook samen met mij adopteren.
Greetz, Talon


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!