Rumble

Kater
1 jaar


Let's get ready to Rumble….

 

Dag lieve mensen, mag ik mij voorstellen: Mijn naam is Rumble , en ik ben een zeer liefdevolle, schattige kater van bijna 10 maanden en ik ben op zoek naar mijn  – voor altijd- huisje.

Ik werd in augustus samen met mijn broertjes en zusje gevonden in een gebouw, waar de mensen onze mama hadden weggejaagd. Daarna werden wij gevonden en toen was er paniek want wie ging ons nu eten geven? We waren amper 3 daagjes oud en hadden onze mama hard nodig!  De mensen gingen  op zoek naar onze mama maar ondertussen kregen wij steeds meer honger en wij kregen het ook koud zo zonder mama… Zwerfkat in Nood werd ingeschakeld.

Ondertussen zijn we 10 maanden verder en is de tijd aangekomen dat ik mijn vleugels mag uitslaan. Mijn darmen gooide roet in het eten waardoor ik langer in de opvang “moest” blijven. Maar het constipatie probleem is nu zo goed als verdwenen!! Speciale brokken met vezels is een must, maar laten we eerlijk zijn dat is toch een piece of cake 😉

Ik ben op zoek naar een plek, waar ik eventueel kan ravotten met soortgenootjes of spelen met mini mensjes, maar het allerbelangrijkste is dat ik heel veel gezelschap heb van de mens. Ik ben zo verzot op knuffelen!! Een hele dag alleen is echt voor mij niet te doen, dan word ik verdrietig en voel ik mij alleen. Verder is het belangrijk dat ik niet zomaar naar buiten kan want dan ga ik dingen eten die weer slecht voor mijn darmen zijn. Dus een afgeschermde tuin/balkon is genoeg voor mij om een frisse neus te halen en dan weer snel bij jou op de schoot te kruipen.

 

Let’s get ready to Rumble, of te wel ben je klaar voor de “strijd”? Ben jij diegene die bestand is tegen al mijn knuffels? Stuur dan een mail naar de dames van kattenbemiddeling of nog beter vul een adoptie vragen formulier in……

 

Greetz, RumbleWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!