Felice

Poes
7 jaar


Wie wil een date met mij?

Allereerst: wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn profiel! (En niet in één van de jonge concurrenten op deze site ;-)
Naam: Felice
Ogen: groot en verleidelijk smaragdgroen
Kledingmaat: XXS (modellenmaatje)
Kledingstijl: schildpadtenue
Gewicht: heel licht nl. 2,5 kg
Uiterlijk: ik houd van een verzorgd uiterlijk, ik besteed 6 uur per dag aan mijn uiterlijk
Karakter: vrolijk, gemakkelijk in de omgang
Burgerlijke staat: bijstandsmoeder met 6 kinderen (mijn partner verliet mij na een one-nightstand)
Thuissituatie: alle kinderen zijn binnenkort het huis uit.
Hobby's: heb ik nog geen tijd voor gehad i.v.m. de kinderen

Aanvullende informatie:
Vroeger leefde ik op straat. Er waren mensen die zich mijn lot aantrokken en mij voerden. Voeren was ok, maar aaien liet ik mij echt niet. Langzaamaan ontdooide ik en liet ik mij voorzichtig strelen. Men meldde mij aan bij een sterilisatieproject. Maar als er in de mensenwereld iets moet gebeuren dan loop je meteen tegen de wachtlijsten aan. En zo gebeurde ook met mij. Op de wachtlijst voor sterilisatie. In de poezenwereld ontstonden tegelijkertijd ook wachtlijsten; de heren stonden voor míj in de rij. En ja, ik werd natuurlijk zwanger. De stichting werd ingeschakeld en ik kwam in een opvanggezin terecht. Niet slecht. Godzijdank! Wat moet je ook met 6 kleine hummels op straat?? Op dat moment heb ik me ook overgegeven aan de mensen en liet ik alles met me doen. Ik houd van hen gezelschap, zit graag op de bank bij ze en laat me aaien. Oh ja, oppakken dat vind ik wel nog wat akelig.

Dolgraag zou ik een date willen met een baasje die bovenstaand profiel aanspreekt. Mag ik bij jou op de bank? Ik zal je voor eeuwig dankbaar zijn! Oh ja, mijn kinderen Roosje, Ieske, Belle, Semmy, Juul en Noah staan ook op de site ter adoptie. Mss ook leuk om eentje van die erbij te nemen?

Dikke kus voor jou!
Felice...

P.s. ik houd niet zo van dure pateetjes en mousse, koop maar alvast een zak brokken.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!