Ave

Kater
19 jaar


Lieve mensen. Ik vind het lief dat ik mezelf op dit grote medium mag promoten. Ik heb geen idee hoe dit allemaal werkt, maar gelukkig heb ik hulp en geef ik het graag uit handen. Ik ben nl. van de oude generatie, zo van: 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.' Geen toeters en bellen voor mij. Alhoewel, je mag trommelen wat je wil, ik hoor het toch niet :-)
Yep, ik ben doof en niet zielig. Gewoon een oude ziel die op een dag verweesd op straat liep, geen eigen huis, geen plan in mijn hoofd. Ik wist niet waar naartoe en kende de gevaren in de grote wereld niet. Ik kon gerust midden op de baan een beetje voor me uit zitten staren, het leek erop dat ik levensmoe was, maar ik had gewoon geen idee. Snap je? Ik hoorde de gevaarlijke razende gevaartes niet.  Ik vond het ook helemaal niet leuk, geen survivor skills, niks nada.
Maar ik ben van straat gehaald en woon nu tijdelijk in het kattenasiel Villa Vagebond. Mooi ingericht hier, niks op te zeggen. Ik koos voor de strandkamer. Beetje in de schaduw liggen, naar de bootjes turen en alle soortgenootjes gehaast  voorbij zien rennen. Dat ren en vliegwerk heb ik al lang geleden achter me gelaten. Ik ben gesteld op een beetje rust.
Ik hoop dat ik op mijn ouwe dag nog een beetje van iemand mag gaan houden, een eigen huisje kan veroveren en een allerliefst persoon tot mijn beste vriend/vriendin mag benoemen.
Tot die tijd wacht ik...
Ben jij mijn persoon?  Dag lieve mensen, hopelijk tot... ?
Kus Ave



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!