Lizzy

Poes
5 jaar


Hoi! Ik ben Lizzy!
Ik ben samen met mijn 2 stiefbroers Billy&Bolly in mijn opvanggezin terecht gekomen.
Na ja, wat zijn die twee toch een wildebrasjes! Altijd maar ravotten en stoeien, broers onder elkaar!
Ik ben een heel stuk rustiger hoor. Pas op, ik kan er ook wat van, onderschat me niet! Ik kan ook mee ravotten en spelen, en door het hele huis rennen. Maar soms moet 'n meisje ook lekker op haar gemak zijn, heerlijk!
Ik voel me prima, en ben gezond. Heb ook even een beetje een oogje ontstoken gehad (dat heb je als je bij anderen bent die dat ook hebben) maar ben weer helemaal in orde nu, op af en toe een niesje na.
Ik ben rustig en laat uiteindelijk ook veel toe. Maar ik ben dan wel bang...volgens mijn opvangmama heb ik waarschijnlijk wel iets meegemaakt waardoor ik niet altijd mensen(handen) vertrouw. Als je mij wil pakken of aaien, dan schrik ik daar altijd van, en als ik kan, probeer ik weg te gaan zodat je dat niet kan doen.
Als je me toch pakt of aait, dan hou ik me vrij verkrampt, bereid ik me voor op iets negatiefs...Als ik dan doorheb dat er niks negatiefs komt, dan durf ik me wel eens over te geven en ga ik genieten van dat geaai. Oh ja, want dat vind ik uiteindelijk toch wel heerlijk!
Mijn opvangmama denkt dat als ik 'n lieve definitieve thuis heb, ik het vertrouwen in hen zeker ga krijgen en dat ik verder een heerlijke lieve poes in huis ga zijn!

Tot gauw! X



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!