Nina

Poes
5 jaar


lieve mensen,

Nina hier. Samen met mijn 2 zusjes was ik K3. Niet die van de ballonnen maar de K van knuffelkatten.

Inmiddels zijn mijn zusjes geplaatst en wacht ik nog steeds op mijn gouden mandje. Mijn opvangmama vindt mij een schatje. In de ochtend als ze wakker is, loop ik de eerste tijd de hele tijd achter haar aan, liefst voor haar voeten zodat zij mij niet vergeet te aaien. Ik vind het heel fijn om bij haar of het meisje dat daar woont te zijn, geaaid te worden, op schoot te liggen en lekker te spelen. Volgens mij is dat toch allemaal wat jullie viervoeters zoeken in een kat?

Nu mijn zusjes weg zijn voel ik mij wel soms wat alleen. De kater hier wilt helaas niet met mij spelen. In mijn nieuwe huisje zou ik het heel fijn vinden als ik een vriendje of vriendinnetje zou hebben waar ik samen mee kan spelen. Als jij of jullie dan ook nog regelmatig thuis zijn en niet alleen maar aan het werk zijn ;-) dan wil ik heel graag kennismaken.

Hoef je niet perse zo kleine fluffy kitten maar zoek je juist een hele lieve aanhankelijke kattin vul dan snel het adoptieformulier voor mij in (wauw kan ik ook nog rijmen!).
Tot snel, doeiii



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!