Zazou

Poes
5 jaar


Hallo allemaal,

Even voorstellen: wij zijn K3!

Nee niet die van de ballonnen maar de K3 kattinnen. De hoofdletter K staat voor (grote) knuffelkattinnen en 3 omdat wij met z’n 3en zijn. Nala, Nina en Zazou.

Helaas heeft onze opvangmama maar 1 schoot en maar 2 handen en dat vinden wij stiekem wel een beetje weinig. Want ze kan ons nooit alle drie tegelijkertijd aaien en we moeten over elkaar heen liggen op schoot omdat we anders niet passen op schoot.

Daarom zoeken we voor onszelf een huisje. Samen met een zusje of andere kat of alleen, zolang er maar genoeg tijd is om ons te knuffelen!

Omdat jullie natuurlijk niet weten wie wie is en we ook allemaal weer wat anders zijn zullen we ons ook even apart voorstellen.


Lieve mensen, ik ben Zazou. De kleinste en dapperste van het stel. Knuffelen kan ik als de beste, net als spelen en op schoot liggen. Dat laatste doe ik heel graag.

Met mijn grote ogen kijk ik je dan “verliefd” aan en geef je af en toe een liefdesbeetje.

Omdat ik een lichte vorm van ataxie heb (ik wiebel zachtjes met mijn hoofdje, sta wat minder stevig op mijn benen waardoor ik ietsje sneller omval) zoek ik een huis waar ik of niet naar buiten kan of waar de tuin afgezet is. Ook zoeken we een plek voor mij waar het niet al te druk is.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!