Sjakie

Kater
6 jaar


Sjakie biedt jou een luisterend oor

Dag lieve mensen, het is nu aan mij, om mezelf eens netjes voor te stellen. Raar, dit is mijn eerste keer en ben meer van het face to face, heb graag oogcontact met jou als we kletsen.
Maar goed, daar gaan we!
Ik heb 4 jaar lang buiten in Gistel gewoond. Ik kreeg mijn dagelijkse hapjes en mocht 's nachts in een garage slapen. Soit, alles ging zoals het ging, maar helaas werd bekend dat ik aids-positief was. Oepsss, kan gebeuren! Nu, ik zit daar zelf niet zo mee, ik voel me hartstikke lekker en mijn conditie is toch niet verkeerd. Dus.
Maar goed, ik kon niet blijven en mocht mijn intrek nemen in Buddy Kat! De aidskattenopvang van Zwerfkat in Nood.
Zo beleefd als ik ben, maakte ik netjes met iedereen een babbeltje, wat pootjes schudden, mezelf voorstellen en nog van datte.
Ik voelde me welkom, iedereen was zo lief! Nu, ik ben ook meer van vrede op aarde, dus als ik ergens een hekel aan heb, is het wel ruzie. Dingetjes moet je uitpraten, naar mekaar luisteren, niet meteen meppen en grommen.
Iedereen is lief... de katjes, de hondjes, de mensen, you name it..
Wanneer ik voel dat er een ergens een conflictje is, loop ik weg. Ga ik elders wel wat hangen en chillen.  Daarom pas ik zo goed bij niet-dominante diertjes, en hele lieve mensen. Ik ben gevoelig, snap je?
Ik ben dol op knuffelen, samen spelen, gewoon bij je zijn, tegen je aanliggen, kusjes geven, en ik luister naar al je probleempjes.
Vertel het Sjakie. Sjakie weet wel raad. Sjakie de bemiddelaar.
Ik zoek een huisje, een echt fijn huisje waar ik van jou kan houden, en waar veel liefde voor mij is.
Mijn peperkoekenhartje heeft nood aan vrienden voor het leven. Softe Sjakie <3
Met wie mag ik samen oud worden? Kinderen geen probleem, want zoals je weet.. ik hou van iedereen! Dikke knuf x
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!