Nova

Poes
1 jaar


Hallo Allemaal,

Wij zijn Woozy en Nova, een vrolijk stel. Je kent het vast wel een duo die gewoon bij elkaar horen.
Denk maar aan: peper en zout of Bert en Ernie of wellicht Woozel en Pip.
Die horen bij elkaar toch? wij dus ook

Maar wie is Woozy en wie is Nova denken jullie nu?

Nou Nova, meisjes eerst;-)

Dat is best wel spannend hoor, ik ben Nova, zusje van Woozy en ik was laatst bij de dieren dokter en die hoorde iets aan mijn hartje, dus mocht ik naar een hartjesdokter gaan. Nu blijkt dat ik een klein probleempje heb met mijn hartje, die nog altijd harder gaat kloppen als ik eten zie hihihih maar voor dat probleempje krijg ik iedere dag een pilletje. En ik moet wel nog op controle bij de hartjesdokter maar daar weet mijn opvang mama je alles over te vertellen. Ik ga weer verder spelen en zal het woord geven aan mijn grote vriend Woozy,
Liefs Nova

Nou dan is het de beurt nu aan mij, Woozy... Ik was nog even druk bezig met spelen met de dop van een pak melk, daar heb ik toch zoveel lol aan. Samen met Nova doe ik heel graag spelen en rennen en soms als ik er zin in heb kom ik ook wel eens " schoothangen", maar denk eraan ik ben een kat he, dus ik bepaal wanneer en dat geldt ook voor mijn zusje.
Greetz, Woozy

Wie heeft er samen voor Nova en Woozy een warm mandje?
in verband met de medische achtergrond van Nova is een afgesloten tuin of buitenren een must. Ook belangrijk : Nova kan geen uren achter elkaar alleen zijn, max 4-5 uurWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!