Koutcho

Kater
5 jaar


Koutcho mag op zoek naar zijn definitieve huisje!

Een paar maanden geleden, kwam Koutcho via de grote vlieger aan in ons land. Helemaal uit Griekenland, omdat we hem wilden helpen.
Koutcho is aids-positief, 1 blind oogje en had deels een verlamd pootje. Deze grote charmeur kroop al snel in ieders hart. Hobbelend op zijn drie pootjes, waarbij zijn vierde pootje wat erbij bengelde en soms erg in de weg zat, kon hij maar geen genoeg van ons mensen krijgen.
Onze dierenarts keek hem fronsend aan. Hmm, zijn blinde ontstoken oogje moest eruit, zijn gebit was slecht ( tanden trekken), zijn voorpootje moest geamputeerd worden. Kortom: Koutcho had nog een weggetje af te leggen op medisch vlak...

Ondertussen zijn al deze operaties achter de rug!  Koutcho huppelt nu op drie pootjes, zijn stoute oogje is eruit en zijn vervelende tandjes zijn getrokken. Koutcho is weer helemaal fris en fruitig! Klaar om zijn nieuwe uitdaging aan te gaan, een spannend avontuur, om de rest van zijn leven gekoesterd te worden en geliefd te zijn door zijn voor-altijd-baasje(s).
Koutcho is zo'n typisch ik-kruip-in-je-hart- katje om daar stevig verankerd, rotsvast genesteld te blijven zitten. Hij is dol op mensen! Een zalig diertje die zijn tweede kans dubbel en dwars verdient.
Wie o wie opent zijn/haar hart, om deze guitige schattige knappe Griek nog heel wat jaartjes liefde te bieden.
Hij is er echt aan toe, om zijn koffertje te pakken.
Koutcho is prachtig, dapper, lief, een echte kanjer om van het houden!


 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!