Pimmetje

Kater
8 maanden


Mijn naam is Pimmetje ,
Sinds een aantal  maanden  woon ik in een gastgezin met nog  andere katten, een hond en een schildpad en zo kwam er een eind aan mijn  "buitenleven".  De katten zijn mijn grootste vrienden en hielpen mij bij het vertrouwen krijgen in de mensen en het begrijpen van de kattentaal. Ik hoop dan ook echt dat er op mijn volgend adres minstens een andere kat, liefst een jonge gast, woont als maatje
 Ik heb al wel geleerd dat aaien en knuffelen leuk kan zijn ( als ik uitgespeeld ben ten minste) maar  ik moet nog niet te veel drukte aan mijn lijf. Maar mijn  opvangmama kan alles doen met mij. 
 De hond hier en ik zijn nog geen maatjes en we kiezen ervoor om met een grote boog om elkaar heen te lopen. 
Meerdere malen per dag ga ik helemaal los. Samen met mijn grote en kleine kattenvrienden sprinten we door de kamer, houden een circuitje over de bank, stoel en alles wat we tegen komen. We vliegen bijna door de kamer. Ik kan van dit spelletje geen genoeg krijgen maar de oudjes zijn af en toe moe en willen dan rusten. Mijn 2 nieuwe maatjes, ook jonge opvangers, hebben meer conditie . Je moet bij mij dus wel tegen wat drukte kunnen want ik heb energie voor 3 en er is ook geen plant veilig voor mij.
Als de oudjes rusten zit ik het liefste op de vensterbank naar buiten te kijken wat er op straat en in de tuin gebeurt. De eekhoorns in de tuin zorgen voor voldoende afleiding.

In het kort, ik ben een zeer actief ,ondernemend en naar andere katten onverschrokken kereltje die Pimmetje heet en dat nu wel klaar is om te verhuizen naar een leuk gezin.
Enne zeg maar Pim!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!