Kona

Poes
1 jaar


KONA

Hallo lieve mensen, mijn naam is Kona! Ik ben een prachtig mooie cyperse poes, een speels meisje met een bijzonder zachtaardig karakter. Mijn gastouders hebben mij vernoemd naar een paradijselijke plek, een eiland in de Stille Oceaan. Toen mijn opvangouders mij voor het eerst zagen verdronken zij zowat in mijn innemende oogjes. Ondanks haar liefelijke voorkomen staat dit dame’tje prima haar mannetje tussen andere poezen. Een charmante dame, met een stoere inborst. Een echte IronLady op vier pootjes. Deze knappe verschijning heeft al vroeg de harde lessen van het leven geleerd, samen met haar moeder en drie broertjes werd zij als kleine kitten gevonden in klein Belgisch buurtschapje. Ik mag dan wel het uiterlijk hebben van een poezenprinses, high-maintenance ben ik niet. Ruimte, feline vriendjes om mee te ravotten en wat brokjes zijn alles wat mijn poezenhartje begeert.

Hoewel Kona graag in het gezelschap van mensen verblijft is zij nog wat terughoudend in het directe contact. Verlegen is Kona echter niet, maar een spontane knuffel voelt wat onwennig voor deze beauty. Nieuwsgierig is deze kleine en slimme meid daarentegen wel, ze loopt je overal achterna om haar snoezige neusje en oogjes de kost te geven. Dit levendige hartendiefje houdt niet alleen van rennen en ravotten, maar net als haar broertje Vito ook van tv-kijken. Balsporten en grote katachtigen hebben haar bijzondere belangstelling.

Kortom dit belangstellende, beeldige jonge poesje die graag in het gezelschap verkeert van staartgenootjes is op zoek naar een nieuw plekje waar ze haar eigen leventje kan leiden, waar ze een liefdevol thuis vindt en waar deze prinses kan uitgroeien tot de kattenkoningin die in haar schuilt.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!