Eefje

Poes
11 jaar


Ik vraag niet veel

Lieve mensen, mijn naam is Eefje. Ik heb best een zwaar leven gehad. Er waren flink wat hindernissen op de weg en ik heb alles ondergaan, beleefd en gevoeld. Er kwam een moment dat het niet meer ging. Ik had al tijden geen eten meer gehad, ik was beroerd en ik voelde het leven uit mijn lijf glippen. ik legde me neer... in een tuin.
Ik weet niet hoe lang ik daar gelegen heb, maar ineens werd ik door liefdevolle handen opgetild en kreeg mijn zwerversbestaan een geheel andere wending.
Ik kreeg een tweede kans.
Ik werd in de watjes gelegd, fijn verzorgd door fantastische lieve mensen. Nog altijd ben ik dankbaar en deel ik zoveel mogelijk kopjes uit.
Maar nu mag ik op zoek naar een eigen huisje! Stel je voor... mijn kansen waren eerst minimaal en nu mag ik zelfs op zoek naar mijn eigen mens. Wauw!
Ik ben bescheiden, zachtaardig en heb weer zin in het leven! Ik verheug me enorm op een eigen plekje. Wat een ultieme droom...
Andere katjes vind ik oke, maar het asiel is hier wel echt heel erg druk, druk. Dus niet met teveel katten he ;-)
Ik heb zin om jou te ontmoeten, dan gaan we lekker knuffelen en kunnen we elkaar eens diep in de ogen kijken <3Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!