Dalida

Poes
7 jaar


Lieve mensen

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie vanmorgen wel goed gegeten en letten jullie wel goed op dat het vandaag kan gaan regenen? Ik ben een bezorgde moeder, snap je. Ik heb een groot hart en bekommer me om het wel en wee van kleine viervoeters en grote tweevoeters.
Goed, ik ben moeder van vier kleine deugnieten. Ze zijn nog eventjes bij me, zodat ik ze goed in de smiezen kan houden. Ik kom oogjes tekort!
We wonen tijdelijk op het kantoor in Villa Vagebond en ik kan NIET garanderen dat het hier representatief is voor bezoekers haha. Mijn kleintjes hebben dovemansoortjes en de speeltuin heeft zich uitgebreid tot het toetsenbord en de computer. De stoelen zijn bezet, je struikelt hier over het speelgoed en de brokjes vliegen in het rond. Ik bekijk het me van een hoogte in alle rust, en knipper liefdevol met mijn oogjes als mijn kleine doerakken in diepe slaap sukkelen. Wat heb ik toch een zalige kinderen. Af en toe even een strenge preek, maar ach...
Er komt bezoek voor mijn kinderen, maar ik zou het ook leuk vinden om bezoek te krijgen. Ze vinden me een geweldig lief meisje, althans, dat fluisteren ze in mijn oor. Ik ben ook een hele zachtaardige meid, attent, alert, ontspannen en ik heb veel te bieden.
Vergeet ik toch bijna mijn naam: Mijn naam is Dalida. Zullen we gewoon eens kennismaken met elkaar? Struikel niet over alle speeltuinattributen, ik verwelkom je met mijn aller warmste blik en je krijgt een kusje. Tot snel?



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!