Laila

Poes
5 jaar


Piep! Ik ben een Egyptische dame, woonachtig in Buddy Kat, tussen een aantal stoere, gezellige maar soms sjagerijnige mannen.
Je vraagt je misschien af wat een dame uit Egypte helemaal komt zoeken in Tongeren. Nou, voor het weer had ik het niet hoeven doen!
Maar goed. Ik ben aids-positief en in mijn thuisland zaten ze met de handen in het haar. Ik had een huisje gevonden in Nederland, maar nadat ik positief was getest ging dat feestje niet meer door. Niemand zou mij willen adopteren en ze begonnen me daar behoorlijk zielig te vinden. Ik ben toen in gesprek gegaan en vroeg wat de mogelijkheden waren.
Een lieve dame wilde me met de grote vlieger meenemen, ik kon gaan logeren in een dorpje heel heel ver weg. Daar zaten nog van die speciaaltjes. Buddy Kat.
Ik zag filmpjes en mijn hart maakte een sprongetje. Daar zaten ook kattenvriendjes! Nou, neem mij maar mee hoor, ik ga wel emigreren.
Zo gezegd zo gedaan. Ik woon hier nu een paar maandjes en het is hier goed vertoeven. Ik ben nogal direct aangelegd en huppelde fier met mijn staartje in de lucht naar mijn huisgenoten.
Ik bood meteen met voorhoofdje aan: "Ja, was mijn kopje maar, gezellig. Misschien kunnen we beste vrienden worden?" Sjakie gaf me een neusje en keek me geruststellend aan.  Ik mocht me meteen tegen hem aanvlijen.
Van een ander kreeg ik meteen likjes over mijn koppetje, gevolgd door een mep. Misschien was ik te opdringerig?
Nog een ander zei: "Doe jij effe kalm, ik heb space nodig man." Nou, lekker sjaggo zeg.
Maar ik ben altijd zo opgewekt EN een dappere vrouw, ik geef niet op!
Nu, ik heb al een paar tikken gehad omdat ik te klef was, dus ik hou nu een beetje afstand. Mensen zijn ook lief! Iedereen is lief!
Lekker op schootje liggen en samen dezelfde taal spreken. Arabisch, Nederlands, het is mij allemaal prima, zolang je maar lief bent!
Ik mag een huisje zoeken en je hoeft niet in Egypte te wonen. Als je maar wel een verwarming hebt, want daar ben ik altijd te vinden momenteel haha. Nou doeiii.
oja, een echte speelvogel ben ik, dus ga weer partijtje hengelen.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!