Lina

Poes
4 jaar


Ik ben van nature een blije snoet, optimistisch ingesteld. Ik laat nooit mijn schoudertjes hangen en blijf hoopvol naar die deur staren.
Iedereen wil altijd met me spelen, prima plan, ben ZOT op spelen! Dan laat ik jou mijn allerhoogste sprong zien! Nog es, en nog es!
En balletjes rollen en muisjes verstoppen. Aan de kant, hier komt Linaaaaa. Ik ben nog lang niet moe, nee nog lang niet moe...
Ik moet toegeven, er lopen hier wel een aantal saaie mutsen rond, die kijken me aan alsof ik van een andere planeet kom. Spelen maakt hen moe, zeggen ze dan. Duhh.
Maar ik ben jong, 2 jaar nog maar, en het leven is veel te kort. Daar moet je ALLES uithalen!

Ik ben ooit aangereden geweest en toen is er een zenuw geraakt van mijn blaas. Ik wil wel op de bak, maar er komt niet zoveel uit. Jullie moeten mij dan helpen. Tweemaal per dag wordt mijn blaas leeggemaakt. Even lekker detail: dan moet ik ook meteen ontlasting maken. Maar dan heb je wel alles in 1x. Super handig.
Ik weet dat ik een speciaal baasje zoek, ik weet ook dat ze niet voor mij in de rij staan, dat blijkt wel. Maar ik ben altijd blij. Het zonnestraaltje van de Villa hier. Met mij kun je lachen EN knuffelen!
Goed, Ik ga op zoek naar die hele speciale. Iemand die het niet erg vindt om te leren. Mijn liefde is grenzeloos, ik zal je rijkelijk belonen... echt. Help jij mee naar deze zoektocht? Het mag nu toch eindelijk eens gaan gebeuren.
Lieve kusjes... XXX


Lina valt onder onze Speciale Zorg Katten. Lina heeft een kruisje voor haar naam, omdat ze chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen zorgkatje kunt adopteren, maar Lina wel wilt ondersteunen, kunt u haar op afstand adopteren.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!