Tommy

Kater
1 jaar


 

Hallo allemaal, mijn naam is Tommy en ik ben heel bijzonder, al zeg ik het zelf.
Ik ben namelijk een odd-eyed kat. Een wat? Nee, je hoeft het niet op te zoeken, ik vertel je het wel. Ik heb twee verschillende kleuren ogen, een blauwe en een groene. Vind je dat niet bijzonder?!
Nu niet allemaal meteen een adoptieformulier gaan invullen want er is nog meer wat je over mij moet weten.

Ik zit samen met mijn zusje Dora bij mijn opvangmama en we vinden het met elkaar heel gezellig. We vinden het dan ook heel fijn om samen geplaatst te kunnen worden. Is niet een absolute must hoor, als je thuis al een leuk sociaal speelmaatje voor mij hebt dan vind ik dat ook leuk.
Zelf ben ik het type van heel erg de kat uit de boom kijken. Mensen zijn leuk op een afstandje. Aaien is nog niet aan mij besteed. Inmiddels ben ik zo ver dat ik 1 pootje op de knie van mijn opvangmama durf te zetten als ze mij een liquid snack geef maar daar blijft het voorlopig wel bij.
Zoals een echte kater betaamd ben ik gek op eten maar ondanks dat nog steeds zeer slank van postuur.
Als dank voor het lekkere eten wat we krijgen, leg ik samen met zijn zusje Dora vaker lege etenszakjes, nepmuisjes o.i.d. neer in het bed van mijn opvangmama. Helaas krijgen we daar niet altijd waardering voor, zeker als het etenszakje nog niet helemaal leeg was….

Volgens mijn opvangmama is het ook nog belangrijk dat ik vertel wat ik voor een huisje zoek.
Nou, bij deze dan: een rustig huisje (zonder kleine en/of drukke kinderen) bij hele geduldige mensen die niet perse een knuffelkat willen. Een ander katje is een must (Mijn zusje Dora is ook heel lief) en ik mag niet naar buiten, behalve als het in een kattenren is of een afgesloten tuin/terras/balkon waar ik niet uit of van kan ontsnappen.

Zie je een date met mij zitten? Schrijf dan snel naar kattenbemiddeling en vul een adoptieformulier in.

DoeiiiWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!