Kasper

Kater
1 jaar


Hallo, ik ben Kasper.
Ik zal wat over mijzelf vertellen…
Mijn 2 broertjes mijn zusje en ik, zijn samen met mijn moeder gevangen in het bos.
We gingen naar een opvanggezin met MENSEN! Ohhh wat vonden wij dat eng!
In het begin kropen wij allemaal in een hoekje als er zo’n mens onze kamer binnen kwam.
Maar ik kan je vertellen dat ik de dapperste ben. Toen kwam er een hond binnen! Mijn moeder liep er al naar toe en gaf de hond een kopje. Oke…dat zit wel goed dacht ik.
Na een paar dagen mochten we de huiskamer in.. Gelukkig waren daar ook andere katten en 2 honden. Lekker spelen samen en we konden op veel plaatsen ons verstoppen als er weer zo’n mens binnen kwam. Maar….we kregen wel eten van het mensending. En snoepjes….en eigenlijk veel te veel lekkers. Maar iedere keer dichter bij. Uiteindelijk durfde ik als eerste uit haar hand te eten. En op ten duur een aai.. Nou, zo gingen er wat weken voorbij. Ik word af en toe opgepakt en geknuffeld. Ik weet niet wat ze daar zo leuk aan vinden, maar ik laat het soms maar gebeuren. Als ik maar wat lekkers krijg. Ik word daar niet boos van, soms is het ook best fijn. Mijn 2 andere broertjes, mijn zusje en mijn moeder bleven erg bang. Zodoende zijn ze naar een ander gezin gegaan. Ik en Max bleven achter. We vonden langzaam onze opvanger wat minder eng. Inmiddels mogen we het hele huis door en ook naar buiten!
Heerlijk de tuin in. Etenstijd blijft het mooiste moment van de dag. Dan staan we hier met 2 honden en met 6 katten te wachten. Ik geef de gene die eten maakt volop kopjes! Soms pakt ze mij op en mag ik alvast een hapje pakken. En daarna vallen we aan op het eten!! Heerlijk!
Voor de honden en katten ben ik niet bang. Alhoewel er een kat is die vind onze kleur niet mooi denk ik. Maar die ontwijken we gewoon. Verder vind ik het leuk om te spelen buiten en zoek mijn broertje dan ook regelmatig op. Als er bezoek komt blijf ik even boven of buiten. Die ken ik niet en vind ik maar niets. Mijn opvanger vind mij erg lief ze knuffelt soms met haar neus mijn buik voorzichtig. Zolang ze dat zachtjes doet vind ik het prima. Soms ga ik spinnen, dan vind ik het eigenlijk wel lekker dat geaai.
Heel soms kom ik even op de bank liggen savonds bij de tv. Ik ga op een afstandje liggen zo kan ik alles goed in de gaten houden. Als ik bedenk hoe eng we alles in het begin vonden zijn we al bijna huiskatten geworden. Mensen blijf ik wel een beetje eng vinden maar onze opvanger kennen we inmiddels nu wel best goed. Dus ik durf goed in haar buurt te komen.
Graag zouden mijn broertje Max en ik samen willen blijven en ergens wonen waar wij buiten mogen spelen. Ik durf al best wel veel, maar zal wel even tijd nodig hebben een vreemde te vertrouwen. En als ik iets niet wil of eng zou vinden, ren ik gewoon weg. Ik ga niet zomaar slaan of bijten hoor. Ohja, iemand hier in huis zegt dat ik slangen ogen heb. Nu zijn ze wat geel-goud van kleur, maar als ik naar een slang kijk…. brrr daar lijk ik toch niet op? Wij zouden graag in een rustig gezin zonder kleine kinderen willen wonen met een tuin! Ja heel graag een tuin! Andere dieren mag, honden ook als ze niet te druk zijn.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!