Beauty

Poes
9 maanden


Mauuw,

Mijn naam is Beauty en eigenlijk vertelt dat al alles over mezelf. Ik ben namelijk de pracht zelve. Ik ben gevonden samen met mijn broer en zus. Zij werden al enkele maanden geleden gevangen en geplaatst, maar mij hebben ze nu pas te pakken kunnen krijgen. Niet omdat ik zo boos was ofzo, nee, ik vond het buiten gewoon nog wel oké.
Nu ik met mensen beter heb kunnen kennismaken, snap ik wat voor wezens dat zijn. Ze zijn groot, geven je regelmatig wat lekkers en willen graag met je knuffelen. Ondanks dat ik dat weet vind ik dat laatste nog redelijk spannend. Eens ik in de knuffelmodus geraak, ben ik er helemaal mee weg, maar het duurt wat om erin te komen. Laat ons zeggen dat ik liever de kat uit de boom kijk... Nee, niet de kerstboom.. daar blijf ik flink van weg! Ik ben trouwens een hele brave poes. Eentje met flinke tafelmanieren en een goede hygiëne. 
Wat hoor ik je zeggen? Een soortgenootje? Vind ik prima! Ik hou ervan om met hen te spelen en ben heel braaf naar andere poezels. Zoals ik al zei, een voorbeeldpoes. 
Dusss... Is er nog een plekje bij je thuis vrij voor mij? Is het er veilig en rustig zodat ik jullie langzaam kan leren kennen en heb jij een overvloed aan geduld en liefde? Dan zouden wij wel eens de perfect match kunnen zijn! Aarzel niet en schrijf me een mooie brief en wie weet... kunnen we samen eens daten!
mmrrauuww,
Beauty


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!