Beauty

Poes
1 jaar


Maauw,
Mijn naam is Beauty. En eigenlijk zegt dat al heel veel. Ik ben een mooi, lief en schattig meisje. Als ik miaauw, dan hoor je het bijna niet, zo'n piepstemmetje heb ik. 
Ik ben gevonden in een bos samen met broer en zus. Mij konden ze niet vangen waardoor ik tot een half jaar heb mogen zwerven. Nadien besloot ik om toch de vangkooi in te lopen en ben ik in mijn gastgezin terecht gekomen. Ik moet zeggen, hier zijn ze geweldig voor me. Ik heb namelijk tijd nodig, heel veel tijd en die krijg ik hier. Ik hou niet zo van mensen die snelle bewegingen maken, die rondwandelen (want dan zijn het reuzen voor me), die me willen oppakken die allerlei dingen met me willen doen. Ik hou van mensen die me gerust laten. Die me een mandje geven dicht bij de zetel waar ik gezellig in kan vertoeven. En na een tijdje, als ik je al zittend vertrouw, zal ik op je schootje komen liggen in de zetel. En dan, jawel, dan word ik plots een knuffelkontpoes! Ik gooi me in verschillende bochten en trappel met mijn pootjes! Heerlijk zo samen kroelen! 
Tot je beslist om weer even recht te staan, dan vind ik je zooo groot en daar hou ik echt niet van. 
Je moet dan ook begrijpen dat ik opzoek ben naar een zeer specifiek huisje. Mijn mama en papa hebben er eens diep over nagedacht en denken dat het volgende wel wat voor mij kan zijn:
- Een huisje met een vriendje, want hier speel ik veel met de kat des huizes en dat staat me wel aan! Eentje is genoeg, het moet ook niet té druk worden. 
- Lieve mensen rond me, niet te veel mensen, gewoon een rustig (gepensioneerd?) koppeltje. 
- Een huisje met geduld. Ik heb echt wel tijd nodig voor ik je vertrouw. 
- Geen kindjes of luidruchtige gezinnen. Ik heb namelijk een enorme schrik van lawaai en impulsieve bewegingen.
- En tot slot een warm mandje, waar ik mezelf in kan zijn en heerlijk kan kroelen en slapen. 
- Oohja en drinken, eten en een kattenbak, maar dat leek me wel logisch, niet?
 
Zo, ik weet dat ik waarschijnlijk niet de makkelijkste poes ben op deze site, maar mijn mama en papa verzekeren je dat als wij een goede match zouden zijn, je absoluut geen spijt van me zal krijgen! Stuur je hen snel een mailtje? Dan kunnen we afspreken!
 
Pootje,
Lieve, maar wat onzekere
Beauty


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!