Ibbe

Kater
2 jaar


Ik mag, ik mag!

Hallo lieve mensen, ik ben Ibbe en ik heb er zin in! Ben helemaal enthousiast dat ik mezelf mag voorstellen, zo leuk, leuk!
Ik kwam een paar maanden geleden op deze goddelijke plek Villa Vagebond, het kattenasiel van Zwerfkat in Nood. Ik was kei ziek en ik vond mensen stom.
Ik kan er nu hartelijk om lachen, want mensen zijn echt geweldiggg. Gek he, hoe het kan lopen.
Nu kan ik maar geen genoeg krijgen van knuffels, streeltjes en kleffe dingen.
Ik ben dus een tijdje ziek geweest. Van niesziekte kun je behoorlijk beroerd zijn hoor, maar das nu voorbij. Je hoort nog een klein reutelgeluidje uit mijn keeltje komen, dat heb ik eraan overgehouden, maar verder is er niks aan het handje.
Ik snotter niet meer, ik heb een gezond smoeltje en ben BLIJ!
Ik heb een echt meisjesgezichtje, maar ben toch echt een stoere vent. Soms hoor ik in de wandelgangen: "Ibbe, wat is ze toch lief."Ze... ze? Jongens effe, ikke man, ikke kerel, ik voetbal en doe stoere dingen, joehoee.
Verder heb ik een sportief figuur en maak met gemak de meest ingewikkelde moves. Muisjes vangen is serious business. Daar moet je skills voor hebben. Heb ik!
Ook ben ik handig op de computer. Als je wil, kan ik je pc fiksen, ben informaticus. Paar keer op meppen en dat ding loopt weer als een tierelier. Meen het, zie je in mijn filmpje. Ik vraag er niks voor. Bakkie kattenmelk gaat er altijd in, zie maar.
Nou, nog wat, even denken... Oja, ik heb gouden oogjes! Ik bedelf jou onder liefde en bewondering. De schittering in mijn ogen richt pijltjes op jouw hart. Krijg ik toegang?
Ik ga op zoek naar mijn liefste mensen. Andere katten geen probleem :-)
Liefs IbbeWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!