Pauly

Kater
11 maanden


Mijn naam is Pauly.
Een aantal maanden terug werden mijn zusje Chrissy en ik gevangen in Tongeren. We werden daar al even gevoerd door een lieve dame maar we waren veel te jong om alleen de wintermaanden door te komen.
Saampjes werden we opgevangen in gastgezin waar we leerden samen leven met mensen en de andere huisdieren. De kattentaal beheersten we natuurlijk al wel, maar we hebben hier geleerd dat je goed samen kunt leven met een rustige hond. Doenja is al ouder en slaapt veel en er is hier de regel dat er binnen niet druk bespeelt wordt met haar. Komt ons goed van pas want we kunnen slecht tegen blaffen.
Sagera , de schildpad die normaal door de woonkamer loopt was in rust gedurende de winter. De laatste tijd komen we hem meer tegen.
Samen met Chrissy hebben we nog een aantal drukke momenten op de dag . We vliegen achter elkaar aan van stoel naar de kast en dan weer via de krabpaal naar de bank en zo door. De gordijnen klimmen we niet meer in maar we moeten natuurlijk wel onze energie kwijt kunnen. Ik ben in elk geval geen bankhanger en houd wel van wat spannende dingen. Soms ga ik zelfs op het dievenpad .Af en toe een aai vind ik fijn, oppakken liever nog niet.
Bij vreemden houden we nog wat afstand en zoeken soms nog onze verstopplek achter de bank op.
Had ik verteld dat alleen maar verhuis samen met mijn zusje. Ik ben ten slotte haar grote broer en we willen samen blijven... voor altijdWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!