Chrissy

Poes
8 maanden


Mijn naam is Chrissy en ik ben een mooi kattinneke van bijna 5 maandjes. Samen met mijn broertje Pauly ben ik afgelopen november liefdevol in een gastgezin opgevangen. 
In het gastgezin wonen we samen met 2 grote katten , een oude hond, een schildpad en wat mensen. Ook hadden we een leuke jong kattenvriendje Pimmetje maar deze is vertrokken naar zijn nieuwe gezinnetje. Voor de hond ben ik niet meer bang maar ik vind het wel fijn dat ze wat rustiger is en geen spring in het veld. Het schildpad zien we niet zoveel want deze is nu in winterrust.
We hebben heel erg moeten wennen aan contact met mensen ondanks dat we al een tijdje werden bijgevoerd door een lieve mevrouw voordat we werden gevangen door de VZW. Mijn broertje Pauly heeft wat meer lef dan ik en hij laat zich soms al aaien. Ik blijf nog wat op afstand en heb wat meer tijd nodig. Pauly is mijn grote steun en ik leer heel veel van hem en daarom willen we graag samen blijven. 
Van de oude katten hebben we de huisregels wat geleerd gekregen. Maar saampjes gaan we op verkenning,  slopen wat planten onderweg en halen heel wat kattenkwaad uit. Omdat we bijna dezelfde vacht hebben ze hier soms nog moeite om ons bij de juiste naam te roepen. Het is nooit saai met ons in de buurt. 
Dus heeft u ruimte in uw huis en hart voor 2 super mooie “streepjes” katten neem dan gauw contact op.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!