Chrissy

Poes
11 maanden


Sinds afgelopen winter worden mijn broer Pauly en ik opgevangen in een gastgezin. Hier leren we samen leven met mensen en de andere huisdieren.
Samenleven met de huisdieren vond ik makkelijker dan het wennen aan de mensen. Mijn opvangmama is heel lief maar uitgebreid knuffelen dat doen we nog steeds niet.
Opppakken is helemaal uit den boze. Veel te klef. Heel rustig een aaitje als ik op de krabton lig vind ik ok. Ik heb gewoon wat meer tijd nodig dan Pauly. Dat is een lefgozer...die laat zich zelfs knuffelen. Pauly is mijn grote voorbeeld en mijn steun.
Daarom verhuizen we alleen maar als we samen kunnen komen. Andere huisdieren vinden we prima. Liefst wel een rustige hond.... ik kan nl niet goed tegen geblaf.
Ik heb een grote hobby en dat is papierversnipperen. Ik help graag met het opruimen van de post.
Maar in de regel ben ik rustiger dan Pauly. We gaan wel een aantal keren per circuitje houden door de woonkamer. Dikke lol!!! Tussen deze uitspattingen in Lig ik graag op mijn krabton naar buiten te kijken. Onze middagdut doen Pauly en ik in de hondenmand.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!