Moby

Kater
4 jaar


Maauw, 
Mijn naam is Moby en stel me graag voor. Ik zat eerst in de villa en kreeg er altijd naar hartelust mij zin met alles! Knuffeltjes, eten, slaapplekje... Alles was er top! Alleen... Er liepen nog van die rare wezens rond die hetzelfde wouden als ik. Zo groot en stoer als ik ben, kon ik dat niet toelaten. Ik probeerden hen duidelijk te maken dat ze moesten vertrekken, maar ze bleven standvast daar. Aangezien ik met hen het gevecht dan maar aanging, hebben ze mij uit veiligheidsredenen bij een gastgezin geplaatst zonder andere katten. Weet je, ze hadden gewoon schrik dat ik met mijn mooie 7 kg het boeltje ging gaan regelen. Nu zit ik goed, ik moet niets meer bewaken en alles is hier voor mij. Heerlijk! 
Verder kan ik jullie nog vertellen dat ik van knuffelen en eten houd. Ik spin de hele dag en kom graag kopjes uitdelen! Al zijn mijn kopjes eerder koppen te noemen want ben er nogal bruut in. Fijne motoriek is namelijk niet echt iets voor mij. Ieder zo zijn specialiteiten zeker? 
Heb jij een gezellig mandje, lekker eten en mis je een miauwende harige viervoeter in je leven? Dan zouden wij wel eens maatjes kunnen worden! Schrijf me snel een brief terug en wie weet kunnen we binnenkort samen daten! 
Dikke poot, 
Moby


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!