Lieve

Poes
12 maanden


Hallo allemaal,
Dit is lieve. Ik (Lex) zal haar even voorstellen. Ik ben Lieve haar broer en waar zij is ben ik dus ik ken haar het best.
Lieve is als haar naam al zegt een lieve dame. Zij houdt heel erg van samen met de mens op de bank knuffelen of op bed dat mag ook hoor. Mijn zus is wat rustiger ze vindt het leuk om mij gek te zien doen. Lekker met mij rennen en stoeien is wat wij echt geweldig vinden. Op avontuur en dingen ontdekken doen wij samen. Wat jij doet houden wij nauwlettend in de gaten en graag helpen wij je daar ook een handje bij. Misschien doen wij het wel net iets anders als jij. Oja bij ons gastgezin is nu zo’n mini mens, zij noemen het een baby. Lieve mag hem heel erg en houdt hem graag warm. Lieve heeft een prachtig oog. Haar andere oogje daar was wat mis mee iets met haar ooglid dat naar binnen krulde of zo iets, maar dat is geopereerd en nu weer beter al kan ze wel niks zien met dat oog. Daardoor loopt ze nog wel eens ergens tegen aan. Ik bescherm mijn zus altijd en kan ook niet zonder haar. Ik als broer zorg goed voor haar en zorg ook dat ze er goed uitziet.
Dus hou je van gezelschap van een lieve dame die altijd in je buurt is dan kom maar eens op bezoek en ben jij de gene die wij zoeken blijven wij altijd bij.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!